DiBO önkiszolgáló autómosó technikai specifikációi
Nyomtat

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK A DiBO PRÉMIUM ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ RENDSZERNÉL

Az elektronikus fizetési lehetőségek iránt folyamatosan nő az ügyfelek igénye, ezért a DiBO önkiszolgáló mosókban a már megszokott érmés fizetés mellett bankkártyás, ügyfélkártyás, sőt mobil applikáción keresztüli fizetési mód is elérhető.

ÉRMÉS FIZETÉS: alapszolgáltatásként biztosított készpénzes fizetési lehetőség, berendezéseink minden esetben tartalmazzák a WH Münzprüfer (EMP 800) típusú elektronikus érmeszelektorokat.

Az érmetároló tölcsérek a mosóbeállók totem oszlopaiban a vandálbiztos üvegfelület mögött, megerősített biztonsági zárral ellátva helyezkednek el. Az érmék ürítése egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, ugyanakkor a teljesebb üzemeltetői kényelem és biztonság érdekében opcionálisan központi érme-elszívás funkció is rendelhető.

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL VAGY ÜGYFÉLKÁRTYÁVAL: opcionálisan elérhető elektronikus fizetési lehetőség a még teljesebb ügyfélélmény érdekében.
A DiBO önkiszolgáló autómosó rendszerekben a kártyás fizetési terminál a vandálbiztos üveg kezelőfelület mögé kerül elhelyezésre, védve a környezeti és üzemi hatásoktól.

FIZETÉS APPLIKÁCIÓVAL: opcionálisan elérhető elektronikus fizetési mód a még kényelmesebb fizetés érdekében.
Ehhez a felhasználónak a Nayax által biztosított, szabadon letölthető Monyx mobiltelefonos applikációra és a létesítmény adott mosóállásának egyszeri regisztrációjára van szüksége. Ezt követően a felületen kiválasztott pénzértéket az applikáción belül, akár távolról is fel lehet tölteni a mosáshoz.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI lehetőségek – HOGYAN HASZNÁLJA AZ ÜGYFÉL?

●     ÖSSZEGVÁLASZTÁS: A kijelző mellett elhelyezett +/- nyomógombok segítségével az ügyfél egyszerűen kiválasztja a felhasználni tervezett pénzösszeg mennyiségét.
●     FIZETÉS: Az ügyfél a piktogrammal jelölt felülethez tartott bankkártyával, vagy ügyfélkártyával, illetve mobiltelefonos applikációval fizetést kezdeményez.
●     MOSÁS MEGKEZDÉSE: A sikeres fizetést követően a kiválasztott összeg felhasználható idő formájában jelenik meg a kijelzőn. Az ügyfél megkezdheti a berendezés használatát egy tetszőlegesen választott programmal. A rendelkezésre álló időkeret terhére a kívánt programválasztó gomb megnyomásával az alkalmazott program bármikor megváltoztatható.

HOGYAN MŰKÖDIK A RENDSZER AZ ÜZEMELTETŐI OLDALON?

  • A kártyás fizetési mód mélyen beépül a DiBO elektronikai és vezérlő rendszerébe.
  • A jóváhagyott fizetést követően keletkező információt a DiBO berendezés képes önálló ügyletként értelmezni és ennek alapján engedélyezni a berendezés használatát.
  • A kártyás, ügyfélkártyás és applikáción keresztül történő fizetések a DiBO rendszerben különálló felületen – az egyéb bevételektől elválasztva – kerülnek kimutatásra.
  • A rendszeradminisztráció a Nayax által biztosított online felületen keresztül történik. Ezen a felületen keresztül lehetséges online – az ügyfélkártya fizikai jelenléte nélkül – az egyenlegfeltöltés és bármilyen egyéb művelet, illetve lekérdezés.
  • Az ügyfélkártyák önálló azonosítóval rendelkeznek és a rajtuk tárolt egyenleg nem a kártyán, hanem online kerül nyilvántartásra.
  • Az ügyfélkártya esetleges elvesztésével az azon tárolt egyenleg megőrződik, a kártya önállóan letiltható.


MILYEN BEÁLLÍTÁSAI LEHETSÉGESEK A KÁRTYÁS RENDSZERNEK?

  • A kártyás terminálon kezdeményezett fizetéshez az egyéb fizetési módoktól eltérő használati idő rendelhető. Az üzemeltetőnek lehetősége van a kártyás fizetést extra használati idővel ösztönözni, vagy rövidebb használati idővel szankcionálni.
  • Lehetőség van önállóan meghatározni a + / – gombok léptetésének pénzértékét.
  • Szintén meg lehet határozni az ügylet során lehetséges legmagasabb pénzértéket. Korlátozható a téves összegválasztás mértéke, illetve a mosás során esetleg fel nem használt, szükségtelen pénzösszeg mennyisége.

AZ ELEKTRONIKUS FIZETÉSI OPCIÓK SZOLGÁLTATÓJA A NAYAX

A DiBO önkiszolgáló autómosó rendszerekbe beépített elektronikus fizetési rendszerek hardver szállítója és üzemeltetési szolgáltatója a Nayax.

Az opciót megvásárló ügyfeleink a szolgáltatás eléréséhez szolgáltatói szerződést kötnek a Nayax magyarországi képviselőjével és kapcsolt pénzügyi szolgáltatójával.

FIGYELEM!
A szolgáltatás igénybevétele havi előfizetési díjjal és ügyleti díjjal terhelt.

Az opció megrendelése és igénybevétele előtt tájékozódjon annak aktuális feltételeiről a Nayax magyarországi képviseleténél.