DiBO önkiszolgáló autómosó technikai specifikációi
Nyomtat

DiBO TELJES MOSÁSI PROGRAMVÁLASZTÉK

TELJES MOSÁSI PROGRAMVÁLASZTÉK A DiBO PRÉMIUM ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ RENDSZERBEN

Az alábbi alap és opcionálisan választható mosási programpontok érhetőek el a DiBO önkiszolgáló autómosókban a teljes mosási programválaszték keretében:

HABFÜRDŐ PROGRAM (ALAPRENDSZER RÉSZE)

Erősen habzó, magasnyomású szennyoldó mosási program intenzív tisztító hatással és vonzó látvánnyal.
A felületre hablándzsával felvitt habszerű tisztítóanyag rövid időn belül kifejti áztató és szennyoldó hatását, megnövelve a mosási program hatékonyságát.
BOGÁROLDÓ PROGRAM (OPCIONÁLIS FUNKCIÓ)

Magasnyomású program speciális bogároldó vegyszerrel, mely megkönnyíti a repülő rovarok okozta, rendkívül makacs, elsősorban zsír bázisú szennyeződések eltávolítását a jármű felületéről, illetve a felnikről.
SAMPONOS MOSÁS (ALAPRENDSZER RÉSZE)

Magasnyomású, lágyított meleg vizes, folyékony mosószeres mosási program a szennyeződések hatékony és karcmentes eltávolítására. A járműmosás bárki által könnyedén elvégezhető: a prémium minőségű mosólándzsákkal felvitt folyékony állagú vegyszer használatával tökéletes tisztítóhatás érhető el.
KEFÉS MOSÁS (OPCIONÁLIS FUNKCIÓ)

A program során a berendezés erősen habzó mosószeres oldatot adagol a kefével felszerelt mosólándzsán keresztül.
A nagy mennyiségben kiáramló folyadék és a minőségi sertésszőrből készült kefe garantálja a jármű felületének hatékony, ugyanakkor gyengéd tisztítását.
LÁGYVIZES ÖBLÍTÉS (ALAPRENDSZER RÉSZE)

Az időjárási viszonyoknak megfelelően beállított hideg vagy meleg vizes üzemű, állandó 130 bar nyomású lágyított vizes öblítési program a mosószer maradványok és a levált szennyeződések eltávolításához.
ÁPOLÓ VIASZ (ALAPRENDSZER RÉSZE)

Felületápoló és cseppmentes száradást elősegítő permet. Használata hosszútávon védi a jármű fényezését, valamint segíti a gyors és cseppmentes száradást. A programot minden esetben a foltmentes öblítéssel kell folytatni, melynek végeztével a jármű felületén UV védelmet biztosító bevonat jön létre a lakk megóvására.
FOLTMENTES ÖBLÍTÉS (ALAPRENDSZER RÉSZE)

A mosási folyamat záró lépéseként a berendezés magasnyomású, úgynevezett ozmózisszűrt (vízkő és egyéb ásványi anyagoktól mentes) vizet biztosít a védőrétegen felüli, felesleges ápolószer eltávolítására és a foltmentes száradás elősegítésére.