DiBO önkiszolgáló autómosó technikai specifikációi
Nyomtat

BOGÁROLDÓ MOSÁSI PROGRAM

A DiBO PRÉMIUM ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ RENDSZER MOSÁSI PROGRAM VÁLASZTÉKA

BOGÁROLDÓ PROGRAM 

(opcionális funkció)

Magasnyomású program speciális bogároldó vegyszerrel, mely megkönnyíti a repülő rovarok okozta, rendkívül makacs, elsősorban zsíros szennyeződéseinek eltávolítását a jármű felületéről.

A bogároldó mosási program szintén a DiBO önkiszolgáló berendezések által vált ismertté Magyarországon. Alkalmazásával hatékonyan növelhető a létesítmény kihasználtsága és üzleti eredményessége. Az opcióval szerelt létesítményekben a felhasználók jelentős része (>35%) rendszeresen használja a bogároldó mosási programot az erre jellemző tavaszi-nyári szezonban.

Kínálatunkban opcionális elem a bogároldó mosási program, azonban viszonylagos egyszerűségének, alacsony kiépítési és üzemeltetési költségének köszönhetően az általa elérhető extra üzleti eredmény és vevőmegtartó hatás mindenképpen figyelemre méltó.

HOGYAN MŰKÖDIK A BOGÁROLDÓ MOSÁSI PROGRAM?

Szemben az utakról a járművekre kerülő (szemcsés és olajos) általános szennyeződésekkel, a bogarak elhullásával lerakodó szennyréteg rendkívül gyorsan szárad le és ég bele a fényezett felületbe. Ez a rendkívül makacs és erős tapadású, elsősorban szerves eredetű zsíros szennyeződés a leghatékonyabban a kifejezetten erre a célra kifejlesztett „bogároldó” vegyszerekkel és magasnyomású vízárammal távolítható el.

A fejlett önkiszolgáló autómosó létesítmények elmaradhatatlan program opciója az önálló vegyszeradagolóval, magasnyomású vízárammal működtetett bogároldó mosási program.

MILYEN GÉPÉSZETI RÉSZELEMEKBŐL ÉPÜL FEL A „BOGÁROLDÓ” MOSÁSI PROGRAM OPCIÓ?

  • Magasnyomású pumpa üzemi nyomás és vízáram
  • Dedikált vegyszeradagoló berendezés
  • Magasnyomású mosólándzsa
  • Programválasztó gomb a kezelőfelületen